Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Магістр) • денна форма • 1р 9м
ВМ 2 • К 2
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Сенсорний аналіз в харчових технологіях
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 1.5
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Крапівіна О. С. 0.000 До наказу (к) +
2 Дихан Ю. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Погорєлов В. І. 0.000 До наказу (к) +