Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТУЯПА Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 1 • К 1
Заяв 19
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 19
  • Рекомендован на контракт: 19
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 411
  • Конкурс на бюджет: 6.75
  • Зараховано: 66
  • Оригіналів: 66
  • Рекомендовано всього: 154
  • Рекомендован на контракт: 154
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 293
  • Конкурс на бюджет: 9.44
  • Зараховано: 34
  • Оригіналів: 34
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 7-7512608 В. М. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
2 7-6262459 О. Є. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
3 7-7146349 Є. О. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
4 Лукасевич Р. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
5 Денисюк Д. О. 0.000 Рекомендовано (к) +
6 Борисов А. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
7 Сенета В. С. 0.000 Рекомендовано (к) +
8 Гончаренко В. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Вітер Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Кулик Л. А. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Вітер І. І. 0.000 Рекомендовано (к) +
12 Прачук С. М. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Губа С. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
14 Галянт Р. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Костевич Х. І. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Задибчук К. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) +
17 Могила С. М. 0.000 Рекомендовано (к) +
18 Савчук В. М. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Дроздовський І. Г. 0.000 Рекомендовано (к)