Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 15 • БМ 5 • К 10
Заяв 13 • Конкурс на бюджет 2.6
Виробництво та технології / Харчові технології / Індустрія здорового харчування
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 2.22
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 9
  • Рекомендован на контракт: 9
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Акопян А. З. 190.000 До наказу (б) 190
  • Фахове випробування: 190
+
2 Ляшенко О. С. 185.000 До наказу (б) 185
  • Фахове випробування: 185
+
3 Голишкін О. Я. 170.000 До наказу (б) 170
  • Фахове випробування: 170
+
4 Грек В. В. 160.000 До наказу (б) 160
  • Фахове випробування: 160
+
5 Назарова К. Є. 141.000 До наказу (б) 141
  • Фахове випробування: 141
+
6 Боровський Б. О. 175.000 Зареєстровано 175
  • Фахове випробування: 175
7 Мальчик Н. В. 158.000 Зареєстровано 158
  • Фахове випробування: 158
8 Гілко А. В. 140.000 Зареєстровано 140
  • Фахове випробування: 140
9 Бойко К. О. 0.000 Зареєстровано
10 Філіп`єв І. О. 0.000 Зареєстровано
11 Топчій Д. С. 0.000 Зареєстровано
12 Нестеренко В. О. 0.000 Зареєстровано
13 Назаренко І. В. 0.000 Зареєстровано