Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 10 • К 5
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних і питних вод
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Голубенко А. О. 190.000 До наказу (б) 190
  • Фахове випробування: 190
+
2 Чумахан П. О. 173.000 До наказу (б) 173
  • Фахове випробування: 173
+
3 Луппа О. С. 170.000 До наказу (б) 170
  • Фахове випробування: 170
+
4 Паноян М. Г. 150.000 До наказу (б) 150
  • Фахове випробування: 150
+
5 Найдьонова Л. С. 180.000 Зареєстровано 180
  • Фахове випробування: 180
6 Нуну О. І. 175.000 Зареєстровано 175
  • Фахове випробування: 175
7 Коваленко М. С. 0.000 Зареєстровано
8 Кліменкова Ю. В. 0.000 Зареєстровано