Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІРГБТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 20 • БМ 10 • К 10
Заяв 18 • Конкурс на бюджет 1.8
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 110
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 35
  • Конкурс на бюджет: 3.5
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 9
  • Рекомендован на контракт: 9
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 135-4234729 І. В. 168.000 До наказу (б) 168
  • Фахове випробування: 168
Квота-2 +
2 Ляшенко Б. Г. 192.000 До наказу (б) 192
  • Фахове випробування: 192
+
3 Шкляр В. Р. 188.000 До наказу (б) 188
  • Фахове випробування: 188
+
4 Жушман А. О. 182.000 До наказу (б) 182
  • Фахове випробування: 182
+
5 Кузьменко В. В. 174.000 До наказу (б) 174
  • Фахове випробування: 174
+
6 Лабойко В. О. 170.000 До наказу (б) 170
  • Фахове випробування: 170
+
7 Адаменко К. О. 168.000 До наказу (б) 168
  • Фахове випробування: 168
+
8 Мотуз Д. В. 168.000 До наказу (б) 168
  • Фахове випробування: 168
+
9 Зайцева А. В. 166.000 До наказу (б) 166
  • Фахове випробування: 166
+
10 Гарьковська К. С. 162.000 До наказу (б) 162
  • Фахове випробування: 162
+
11 Миснік Я. С. 192.000 Допущено 192
  • Фахове випробування: 192
12 Новіченко В. І. 190.000 Допущено 190
  • Фахове випробування: 190
13 Семьонова А. В. 178.000 Допущено 178
  • Фахове випробування: 178
14 Лисенко Т. І. 178.000 Допущено 178
  • Фахове випробування: 178
15 Мастабай Н. С. 142.000 Допущено 142
  • Фахове випробування: 142
16 Ляпунова О. М. 132.000 Допущено 132
  • Фахове випробування: 132
17 Кошель Н. О. 0.000 Відмова
18 Барановська В. А. 0.000 Відмова