Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.45 , мін.бал 100
Математика , k=0.35 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Букший О. А. 147.056 До наказу (к) 142 138 149
  • Українська мова: 142
  • Математика: 138
  • Історія України: 149
  • РК: 1.04
+
2 Антонюк Є. Р. 143.624 До наказу (к) 135 144 128
  • Українська мова: 135
  • Математика: 144
  • Історія України: 128
  • РК: 1.04
+
3 Безлєр Є. В. 185.120 Рекомендовано (к) 180 168 200
  • Українська мова: 180
  • Математика: 168
  • Історія України: 200
  • РК: 1.04
4 Воробйов В. Г. 144.768 Рекомендовано (к) 140 140 136
  • Українська мова: 140
  • Математика: 140
  • Історія України: 136
  • РК: 1.04