banner
Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 4 • К 4
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кіяшко Н. В. 136.500 До наказу (к) 126 147
  • Українська мова: 126
  • Історія України: 147
+
2 Луговська А. В. 115.500 Допущено 113 118
  • Українська мова: 113
  • Біологія: 118
3 Могилко І. Ю. 141.500 143 140
  • Українська мова: 143
  • Історія України: 140