Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 10 • БМmax 5 • К 5
Заяв 13 • Конкурс на бюджет 2.4
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології здорового харчування
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=0.5
Математика , k=0.5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Павленко Л. С. Пр. 1 143.000 До наказу (б) 140 146
  • Українська мова: 140
  • Математика: 146
  • ГК: 1.02
+
2 Мацола А. О. Пр. 1 134.500 До наказу (б) 131 138
  • Українська мова: 131
  • Математика: 138
  • ГК: 1.02
+
3 Літвін К. С. Пр. 4 133.000 До наказу (б) 153 113
  • Українська мова: 153
  • Математика: 113
+
4 Онищенко Р. В. Пр. 1 132.000 До наказу (б) 133 131
  • Українська мова: 133
  • Математика: 131
  • ГК: 1.02
+
5 Лахно М. О. Пр. 1 124.000 До наказу (к) 131 117
  • Українська мова: 131
  • Математика: 117
  • ГК: 1.02
+
6 Миронов М. Р. Пр. 5 138.000 Допущено 133 143
  • Українська мова: 133
  • Математика: 143
7 Жукова А. О. Пр. 1 120.500 Допущено 138 103
  • Українська мова: 138
  • Математика: 103
  • ГК: 1.02
8 Мухаметдінова О. С. Пр. 2 171.500 Скасовано (втрата пріор.) 190 153
  • Українська мова: 190
  • Математика: 153
  • ГК: 1.02
9 Сєргєєв К. В. Пр. 3 149.000 169 129
  • Українська мова: 169
  • Математика: 129
10 Балан І. В. Пр. 4 131.000 126 136
  • Українська мова: 126
  • Математика: 136
11 Кравченко Д. І. Пр. 5 130.000 121 139
  • Українська мова: 121
  • Математика: 139
12 Костюк А. І. Пр. 3 129.000 124 134
  • Українська мова: 124
  • Математика: 134
13 Чернега Н. М. Пр. 2 125.000 124 126
  • Українська мова: 124
  • Математика: 126
  • ГК: 1.02