Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 6 • БМmax 4 • К 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.25
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології м’ясних і рибних продуктів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.5
Математика , k=0.5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Краснянський Є. О. Пр. 1 122.500 До наказу (к) 120 125
  • Українська мова: 120
  • Математика: 125
  • ГК: 1.02
+
2 Павлов М. Д. Пр. 1 120.500 Рекомендовано (к) 127 114
  • Українська мова: 127
  • Математика: 114
  • ГК: 1.02
3 Швець М. С. Пр. 1 108.500 Рекомендовано (к) 103 114
  • Українська мова: 103
  • Математика: 114
  • ГК: 1.02
4 Грищенко А. Д. Пр. 3 121.000 Допущено 125 117
  • Українська мова: 125
  • Математика: 117
5 Ротар Д. Г. Пр. 1 110.500 Допущено 118 103
  • Українська мова: 118
  • Математика: 103
  • ГК: 1.02