Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 60 • БМ 8 • К 52
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 1.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мельник Є. В. 170.000 До наказу (б) 170
  • Індивідуальна усна співбесіда: 170
+
2 Мілієнко А. В. 170.000 До наказу (б) 170
  • Індивідуальна усна співбесіда: 170
+
3 Гаєнко О. Р. 170.000 До наказу (б) 170
  • Індивідуальна усна співбесіда: 170
+
4 Пугач Д. О. 168.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
  • СК: 1.05
+
5 Головня В. А. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
6 Гринько А. В. 154.000 До наказу (б) 147
  • Індивідуальна усна співбесіда: 147
  • СК: 1.05
+
7 Чиж М. Є. 147.000 До наказу (б) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
  • СК: 1.05
+
8 Гайдайчук С. О. 146.000 До наказу (б) 146
  • Індивідуальна усна співбесіда: 146
+
9 Кочерган О. Ю. 142.000 До наказу (к) 135
  • Індивідуальна усна співбесіда: 135
  • СК: 1.05
+
10 Авер`янов Б. М. 130.000 До наказу (к) 130
  • Індивідуальна усна співбесіда: 130
+
11 Калька І. А. 120.000 До наказу (к) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
+
12 Квашина В. С. 140.000 Відмова 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140