Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТГРТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 30 • К 30
Заяв 16
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в ресторанному господарстві
  • Рекомендовано всього: 16
  • Рекомендован на контракт: 16
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Іванов В. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Бублик І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Відюк М. К. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Дяденко В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Кручко А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Кудінов А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Кіріченко О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Литвиненко В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Лук`янченко М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Луньов В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Путятін В. І. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Піддубний В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Рубель В. М. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Ткаченко М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Усманов А. М. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Ясменко В. М. 0.000 Рекомендовано (к)