Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Денищук О. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Калаур А. І. 0.000 До наказу (к) +
3 Коротюк А. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Кравчук Б. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Максимович Д. М. 0.000 До наказу (к) +
6 Негода І. М. 0.000 До наказу (к) +
7 Томчук А. О. 0.000 До наказу (к) +
8 Чумак О. М. 0.000 До наказу (к) +
9 Шевченко Л. А. 0.000 До наказу (к) +
10 Андрєєва А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Бондаренко С. О. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Бортник Е. С. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Камфорович Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Павлюк Н. В. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Труш Н. С. 0.000 Рекомендовано (к)