Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 7 • БМ 3 • К 4
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 1.33
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Марценюк Т. О. 180.000 До наказу (б) 180
  • Фахове випробування: 180
+
2 Семенина К. 175.000 До наказу (б) 175
  • Фахове випробування: 175
+
3 Галух Л. В. 160.000 До наказу (б) 160
  • Фахове випробування: 160
+
4 Бойко О. С. 155.000 До наказу (к) 155
  • Фахове випробування: 155
+
5 Микула Р. Л. 150.000 До наказу (к) 150
  • Фахове випробування: 150
+
6 Мандзюк О. В. 134.000 До наказу (к) 134
  • Фахове випробування: 134
+
7 Цар М. В. 130.000 До наказу (к) 130
  • Фахове випробування: 130
+
8 Рачківська І. Р. 115.000 Допущено 115
  • Фахове випробування: 115
9 Джус М. В. 0.000 Зареєстровано
10 Водолазський Д. М. 0.000 Зареєстровано
11 Гриців А. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
12 Кушнір Н. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)