Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 15 • БМmax 5 • К 10
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.4
Квота 1 1
Квота 2 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 14
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Солоп В. О. Пр. 1 137.190 До наказу (б) 142 140 119
  • Українська мова: 142
  • Математика: 140
  • Історія України: 119
  • ГК: 1.02
+
2 Феденко Є. Д. К 139.000 До наказу (к) 139 131 147
  • Українська мова: 139
  • Математика: 131
  • Історія України: 147
+
3 Скінтей К. О. Пр. 2 140.148 Рекомендовано (к) 147 128 134
  • Українська мова: 147
  • Математика: 128
  • Історія України: 134
  • ГК: 1.02
4 Скінтей К. О. К 137.400 Скасовано (втрата пріор.) 147 128 134
  • Українська мова: 147
  • Математика: 128
  • Історія України: 134