Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 9м
ВМ 20 • БМ 10 • К 10
Заяв 17 • Конкурс на бюджет 1.7
Виробництво та технології / Харчові технології / Сенсорний аналіз в харчових технологіях
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 1.5
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Васильєв І. Ф. 198.000 До наказу (б) 198
  • Фахове випробування: 198
+
2 Александров О. В. 186.000 До наказу (б) 186
  • Фахове випробування: 186
+
3 Владимирська К. А. 185.000 До наказу (б) 185
  • Фахове випробування: 185
+
4 Зюзько К. В. 183.000 До наказу (б) 183
  • Фахове випробування: 183
+
5 Сіліна П. І. 182.000 До наказу (б) 182
  • Фахове випробування: 182
+
6 Іванов О. Д. 178.000 До наказу (б) 178
  • Фахове випробування: 178
+
7 Острожко М. В. 170.000 До наказу (б) 170
  • Фахове випробування: 170
+
8 Трофименко В. О. 169.000 До наказу (б) 169
  • Фахове випробування: 169
+
9 Трофименко Є. О. 165.000 До наказу (б) 165
  • Фахове випробування: 165
+
10 Симонян А. Е. 145.000 До наказу (б) 145
  • Фахове випробування: 145
+
11 Каплан Г. В. 196.000 Рекомендовано (б) 196
  • Фахове випробування: 196
+
12 Ільченко Н. Р. 162.000 Зареєстровано 162
  • Фахове випробування: 162
13 Полякова А. В. 150.000 Зареєстровано 150
  • Фахове випробування: 150
14 Соловей А. С. 140.000 Зареєстровано 140
  • Фахове випробування: 140
15 Хмельовський К. Ю. 140.000 Зареєстровано 140
  • Фахове випробування: 140
16 Тараненко М. О. 0.000 Зареєстровано
17 Найдьонова Л. С. 0.000 Зареєстровано