Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологія Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 9м
ВМ 8 • БМ 6
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.17
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Виробництво і переробка продукції тваринництва
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гаврилюк Ю. О. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
2 Хоптюк Л. П. 140.000 До наказу (б) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
+
3 Хоптюк М. В. 116.000 До наказу (б) 116
  • Індивідуальна усна співбесіда: 116
+
4 Якимчук А. В. 116.000 До наказу (б) 116
  • Індивідуальна усна співбесіда: 116
+
5 Осадчий М. С. 112.000 До наказу (б) 112
  • Індивідуальна усна співбесіда: 112
+
6 Вознюк В. Я. 112.000 До наказу (б) 112
  • Індивідуальна усна співбесіда: 112
+
7 Ткачук М. В. 136.000 Допущено 136
  • Індивідуальна усна співбесіда: 136