Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологія Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 9м
ВМ 6 • БМ 5
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Виробництво і переробка продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ковальчук Н. В. 164.000 До наказу (б) 164
  • Індивідуальна усна співбесіда: 164
+
2 Єфімчук М. М. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
3 Крець О. В. 152.000 До наказу (б) 152
  • Індивідуальна усна співбесіда: 152
+
4 Качурін Т. В. 140.000 До наказу (б) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
+
5 Дабіжа І. С. 136.000 До наказу (б) 136
  • Індивідуальна усна співбесіда: 136
+