Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 10 • БМ 4 • К 6
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Осадчук В. А. 141.000 До наказу (б) 141
  • Індивідуальна усна співбесіда: 141
+
2 Петренко В. А. 140.000 До наказу (б) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
+
3 Тихоненко І. І. 138.000 До наказу (б) 138
  • Індивідуальна усна співбесіда: 138
+
4 Краснюк Р. І. 136.000 До наказу (б) 136
  • Індивідуальна усна співбесіда: 136
+