Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІРГБТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 30 • БМmax 5 • К 25
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.2
Квота 2 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бень В. Р. Пр. 2 146.000 До наказу (б) 154 138
  • Українська мова: 154
  • Математика: 138
  • ГК: 1.02
+
2 Сисоєва О. В. Пр. 1 142.500 До наказу (б) 147 138
  • Українська мова: 147
  • Математика: 138
  • ГК: 1.02
+
3 Корнієнко С. С. Пр. 1 138.000 До наказу (б) 140 136
  • Українська мова: 140
  • Математика: 136
  • ГК: 1.02
+
4 Прощіна К. В. Пр. 1 136.500 До наказу (б) 142 131
  • Українська мова: 142
  • Математика: 131
  • ГК: 1.02
+
5 Шемелєва Н. В. Пр. 1 134.500 До наказу (к) 133 136
  • Українська мова: 133
  • Математика: 136
  • ГК: 1.02
+
6 135-4215333 В. В. Пр. 1 137.500 Відхилено (б) 133 142
  • Українська мова: 133
  • Математика: 142
  • ГК: 1.02
Квота-2
7 Прощіна К. В. К 106.500 Скасовано (втрата пріор.) 108 105
  • Українська мова: 108
  • Математика: 105