Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 45 • БМ 7 • К 38
Заяв 11 • Конкурс на бюджет 1.57
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 39
  • Конкурс на бюджет: 2.17
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 1.43
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Медведюк І. О. 200.000 До наказу (б) 200
  • Фахове випробування: 200
+
2 Медведюк Д. О. 195.000 До наказу (б) 195
  • Фахове випробування: 195
+
3 Оніщенко Н. І. 180.000 До наказу (б) 180
  • Фахове випробування: 180
+
4 Задворний О. І. 175.000 До наказу (б) 175
  • Фахове випробування: 175
+
5 Одинець А. В. 175.000 До наказу (б) 175
  • Фахове випробування: 175
+
6 Чикун О. М. 175.000 До наказу (б) 175
  • Фахове випробування: 175
+
7 Шорнікова М. А. 175.000 До наказу (б) 175
  • Фахове випробування: 175
+
8 Шульга В. В. 155.000 Рекомендовано (к) 155
  • Фахове випробування: 155
9 Святська А. В. 145.000 Рекомендовано (к) 145
  • Фахове випробування: 145
10 Матінян А. А. 110.000 Рекомендовано (к) 110
  • Фахове випробування: 110
11 Дейнега Д. В. 0.000 Зареєстровано