Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 30 • БМ 10 • К 20
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 0.9
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кравець П. В. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
2 Сіряк Я. О. 155.000 До наказу (б) 155
  • Індивідуальна усна співбесіда: 155
+
3 Полякова М. О. 153.000 До наказу (б) 153
  • Індивідуальна усна співбесіда: 153
+
4 Семенихіна О. В. 127.000 До наказу (б) 127
  • Індивідуальна усна співбесіда: 127
+
5 Кравчук А. А. 125.000 До наказу (б) 125
  • Індивідуальна усна співбесіда: 125
+
6 Калаянов С. О. 122.000 До наказу (б) 122
  • Індивідуальна усна співбесіда: 122
+
7 Підберезна О. В. 121.000 До наказу (б) 121
  • Індивідуальна усна співбесіда: 121
+
8 Албу Я. М. 120.000 До наказу (б) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
+
9 Буличова А. О. 120.000 До наказу (б) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
+