Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 30 • К 30
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гуренкова А. А. 0.000 До наказу (к) +
2 Булигін Б. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Даценко А. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Артеменко А. Р. 0.000 До наказу (к) +
5 Геращенко Д. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Щербина Т. О. 0.000 До наказу (к) +
7 Окутіна Н. І. 0.000 До наказу (к) +
8 Черкас А. В. 0.000 До наказу (к) +
9 Стефанішина А. І. 0.000 До наказу (к) +
10 Кондратенко О. П. 0.000 До наказу (к) +
11 Гриценко С. Д. 0.000 Відхилено (к)
12 Овчаренко Л. В. 0.000 Відхилено (к)