181 Харчові технології
- Зараховано: 19
- Оригіналів: 19
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | Д | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Данченко Д. О. | — | 138.000 | До наказу (б) |
131
|
— | + |
2 | 2 Касяненко Р. О. | — | 135.000 | До наказу (б) |
135
|
— | + |
3 | 3 Хуторна Ю. В. | — | 133.000 | До наказу (б) |
133
|
— | + |
4 | 4 Литвін Д. О. | — | 131.000 | До наказу (б) |
131
|
— | + |
5 | 5 Педоренко Н. О. | — | 127.000 | До наказу (б) |
121
|
— | + |
6 | 6 Білошкурська В. В. | — | 126.000 | До наказу (б) |
120
|
— | + |
7 | 7 Лавренчук М. В. | — | 115.000 | До наказу (б) |
115
|
— | + |
8 | 8 Юрченко І. В. | — | 113.000 | До наказу (б) |
113
|
— | + |
9 | 9 Мазур Р. В. | — | 110.000 | До наказу (б) |
105
|
— | + |
10 | 10 Шепетівська А. В. | — | 110.000 | До наказу (б) |
110
|
— | + |
11 | 11 Вікарчук А. Ю. | — | 110.000 | До наказу (б) |
105
|
— | + |
12 | 12 Воротій І. А. | — | 106.000 | До наказу (б) |
106
|
— | + |
13 | 13 Козак С. О. | — | 105.000 | До наказу (б) |
105
|
— | + |
14 | 14 Петровський І. М. | — | 105.000 | До наказу (б) |
105
|
— | + |
15 | 15 Власюк І. В. | — | 102.000 | До наказу (б) |
102
|
— | + |
16 | 16 Бондар Ю. Л. | — | 101.000 | До наказу (б) |
101
|
— | + |
17 | 17 Тищенко Д. О. | — | 100.000 | До наказу (б) |
100
|
— | + |
18 | 18 Гаджієв Т. Р. | — | 100.000 | До наказу (б) |
100
|
— | + |
19 | 19 Десятник С. С. | — | 100.000 | До наказу (б) |
100
|
— | + |
20 | 20 Садич М. І. | — | 100.000 | Відхилено (б) |
100
|
— | — |
21 | 21 Качан Н. О. | — | 161.000 | Відмова |
161
|
— | — |
22 | 22 Галинська Л. В. | — | 140.000 | Відмова |
140
|
— | — |
23 | 23 Сніцар С. Р. | — | 128.000 | Відмова |
128
|
— | — |
24 | 24 Парубок А. С. | — | 116.000 | Відмова |
116
|
— | — |
25 | 25 Роскалінов Р. С. | — | 110.000 | Відмова |
105
|
— | — |
26 | 26 Сіденко А. Ю. | — | 110.000 | Відмова |
105
|
— | — |
27 | 27 Кирищук М. І. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |
28 | 28 Котик В. О. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |
29 | 29 Безпалько О. С. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |