Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 10 • БМmax 6 • К 4
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.33
Квота 1 1
Квота 2 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 151-7216574 Л. О. Пр. 1 168.076 До наказу (б) 160 150 150
  • Українська мова: 160
  • Математика: 150
  • Історія України: 150
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
Квота-2 +
2 Скачедуб Ю. Ю. Пр. 1 152.796 До наказу (б) 140 120 160
  • Українська мова: 140
  • Математика: 120
  • Історія України: 160
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
Квота-1 +
3 151-8079368 П. О. Пр. 2 149.522 Відмова 140 134 136
  • Українська мова: 140
  • Математика: 134
  • Історія України: 136
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
Квота-2