204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Зараховано: 11
- Оригіналів: 11
| ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | Д | ||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 1 Нагиба Д. В. | — | 160.000 | До наказу (б) |
160
|
— | + |
| 2 | 2 Ландаренко Б. О. | — | 144.000 | До наказу (б) |
144
|
— | + |
| 3 | 3 Примак А. А. | — | 141.000 | До наказу (б) |
134
|
— | + |
| 4 | 4 Даденко А. П. | — | 119.000 | До наказу (б) |
119
|
— | + |
| 5 | 5 Жизневська М. І. | — | 117.000 | До наказу (б) |
117
|
— | + |
| 6 | 6 Задорожній А. А. | — | 117.000 | До наказу (б) |
117
|
— | + |
| 7 | 7 Дорофєєва В. В. | — | 116.000 | До наказу (б) |
110
|
— | + |
| 8 | 8 Гартенко А. В. | — | 115.000 | До наказу (б) |
115
|
— | + |
| 9 | 9 Максименко В. А. | — | 114.000 | До наказу (б) |
114
|
— | + |
| 10 | 10 Попова М. В. | — | 113.000 | До наказу (б) |
113
|
— | + |
| 11 | 11 Андрушевська А. В. | — | 112.000 | До наказу (б) |
112
|
— | + |
| 12 | 12 Брязкало О. Ю. | — | 176.000 | Допущено |
131 128 144
|
— | — |
| 13 | 13 Матяш Л. І. | — | 174.000 | Допущено |
166
|
— | — |
| 14 | 14 Мусієнко О. П. | — | 174.000 | Допущено |
174
|
— | — |
| 15 | 15 Кіліпута М. О. | — | 171.000 | Допущено |
163
|
— | — |
| 16 | 16 Жук А. М. | — | 169.000 | Допущено |
161
|
— | — |
| 17 | 17 Архіпенко В. А. | — | 158.000 | Допущено |
158
|
— | — |
| 18 | 18 Бикус М. О. | — | 157.000 | Допущено |
157
|
— | — |
| 19 | 19 Савченко Б. Ю. | — | 150.000 | Допущено |
143
|
— | — |
| 20 | 20 Стрижак Н. В. | — | 148.000 | Допущено |
141
|
— | — |
| 21 | 21 Бордак Д. А. | — | 142.000 | Допущено |
142
|
— | — |
| 22 | 22 Куделя Т. С. | — | 140.000 | Допущено |
140
|
— | — |
| 23 | 23 Александров М. С. | — | 124.000 | Допущено |
118
|
— | — |
| 24 | 24 Стецюн Р. П. | — | 122.000 | Допущено |
116
|
— | — |
| 25 | 25 Стельмах М. А. | — | 111.000 | Допущено |
111
|
— | — |
| 26 | 26 Глоба Д. О. | — | 171.000 | Скасовано (втрата пріор.) |
145 131 134
|
— | — |
| 27 | 27 Батрак М. Г. | — | 166.000 | Скасовано (втрата пріор.) |
133 131 134
|
— | — |