Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 2 • БМ 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Скляр О. Д. 196.000 До наказу (б) 196
  • Індивідуальна усна співбесіда: 196
+
2 Костюк О. С. 175.000 До наказу (б) 175
  • Індивідуальна усна співбесіда: 175
+
3 Долженко О. О. 0.000 Зареєстровано
4 Шевченко І. М. 0.000 Зареєстровано
5 Кличко Є. В. 0.000 Зареєстровано