Зачекайте...

181 Харчові технології

Заочне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 7 • БМ 5 • К 2
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 1.8
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сагайдак В. В. 195.000 До наказу (б) 195
  • Індивідуальна усна співбесіда: 195
+
2 Щербатюк Г. М. 195.000 До наказу (б) 195
  • Індивідуальна усна співбесіда: 195
+
3 Акімова Л. В. 193.000 До наказу (б) 193
  • Індивідуальна усна співбесіда: 193
+
4 Черницький В. В. 190.000 До наказу (б) 190
  • Індивідуальна усна співбесіда: 190
+
5 Жижула В. А. 0.000 До наказу (б) +
6 Шванова О. О. 193.000 Рекомендовано (б) 193
  • Індивідуальна усна співбесіда: 193
+
7 Лапа Ю. О. 0.000 Зареєстровано
8 Олійник А. Р. 0.000 Зареєстровано
9 Бойко Л. М. 0.000 Зареєстровано