Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 40 • БМ 10 • К 30
Заяв 33 • Конкурс на бюджет 3.3
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бількевич О. Р. 188.000 До наказу (б) 179
  • Індивідуальна усна співбесіда: 179
  • СК: 1.05
+
2 Тюхтій В. В. 186.000 До наказу (б) 177
  • Індивідуальна усна співбесіда: 177
  • СК: 1.05
+
3 Войтюк М. В. 179.000 До наказу (б) 170
  • Індивідуальна усна співбесіда: 170
  • СК: 1.05
+
4 Гулак С. В. 170.000 До наказу (б) 170
  • Індивідуальна усна співбесіда: 170
+
5 Шах М. З. 168.000 До наказу (б) 168
  • Індивідуальна усна співбесіда: 168
+
6 Гудзикевич В. О. 165.000 До наказу (б) 165
  • Індивідуальна усна співбесіда: 165
+
7 Дешевий А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Куліцький О. В. 0.000 Зареєстровано
9 Дрейчук М. А. 0.000 Зареєстровано
10 Лєдньов-Щукін Г. С. 0.000 Зареєстровано
11 Кравчук Я. А. 0.000 Зареєстровано
12 Околіт Н. В. 0.000 Зареєстровано
13 Германюк В. І. 0.000 Зареєстровано
14 Ольхова К. А. 0.000 Зареєстровано
15 Моргун В. О. 0.000 Зареєстровано
16 Бондарчук А. С. 0.000 Зареєстровано
17 Конотопенко А. П. 0.000 Зареєстровано
18 Скакун М. П. 0.000 Зареєстровано
19 Горбенко О. Г. 0.000 Зареєстровано
20 Кобернік В. М. 0.000 Зареєстровано
21 Довгаленко І. О. 0.000 Зареєстровано
22 Черниш В. О. 0.000 Зареєстровано
23 Григоренко М. В. 0.000 Зареєстровано
24 Лавренюк Є. В. 0.000 Зареєстровано
25 Кулинич Ю. В. 0.000 Зареєстровано
26 Вовк П. В. 0.000 Зареєстровано
27 Недашківська В. В. 0.000 Зареєстровано
28 Ковальов М. О. 0.000 Зареєстровано
29 Зарічанська М. Ю. 0.000 Зареєстровано
30 Лозовська А. А. 0.000 Зареєстровано
31 Садич М. І. 0.000 Зареєстровано
32 Іщук О. В. 0.000 Зареєстровано
33 Антонюкова А. І. 0.000 Зареєстровано