Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Булик А. А. 152.800 До наказу (к) 172 142 151
  • Українська мова: 172
  • Математика: 142
  • Історія України: 151
+
2 Декер Д. П. 156.000 143 165 153
  • Українська мова: 143
  • Математика: 165
  • Історія України: 153
3 Баняс В. В. 143.900 151 138 148
  • Українська мова: 151
  • Математика: 138
  • Історія України: 148