Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 20 • К 20
Заяв 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лук`янчук О. О. 149.500 До наказу (к) 157 142
  • Українська мова: 157
  • Історія України: 142
+
2 Кузькова К. С. 135.500 До наказу (к) 137 134
  • Українська мова: 137
  • Історія України: 134
+
3 Михайленко О. О. 129.000 До наказу (к) 122 136
  • Українська мова: 122
  • Біологія: 136
+
4 Тимошенко О. Є. 124.000 До наказу (к) 122 126
  • Українська мова: 122
  • Історія України: 126
+
5 Гриніна І. І. 115.000 До наказу (к) 126 104
  • Українська мова: 126
  • Математика: 104
+
6 Петренко М. Л. 134.500 Скасовано (втрата пріор.) 131 138
  • Українська мова: 131
  • Історія України: 138