Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕПФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 16
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Омелечко А. І. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Філянська А. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Косенко А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Андріїшин І. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Науменко М. А. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Гірман С. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Пастернак І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Колесник В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Макарова М. М. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Дуда К. А. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Біленко К. С. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Д`яченко В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Хорошилов А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Олійник І. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Барило О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Герасименко С. О. 0.000 До наказу (к) done_all