Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 0.8
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 150.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Михайлова Я. Ю. Пр. 1 175.828 До наказу (б) 167 165
  • Українська мова: 167
  • Хімія: 165
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
2 Капран А. А. Пр. 1 149.669 До наказу (б) 151 134 143
  • Українська мова: 151
  • Математика: 134
  • Іноземна мова: 143
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
3 Ковальчук В. О. Пр. 1 135.358 До наказу (б) 126 130
  • Українська мова: 126
  • Біологія: 130
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
4 Кассир Х. І. К 118.950 Рекомендовано (к) 130 105
  • Українська мова: 130
  • Математика: 105
  • РК: 1.04
5 Булгакова А. В. Пр. 3 149.136 Скасовано (втрата пріор.) 154 140 136
  • Українська мова: 154
  • Математика: 140
  • Історія України: 136
  • РК: 1.04
6 Полянська О. І. Пр. 2 140.821 Деактивовано (зарах. на б) 139 129
  • Українська мова: 139
  • Хімія: 129
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04