Зачекайте...

181 Харчові технології

ФМСМТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 5 • БМ 1 • К 4
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Крафтові харчові технології
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Коржова К. А. Пр. 2 154.400 Рекомендовано (к) 131 146 165
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 131
  • ТЗНК: 146
  • Фахове випробування: 165
2 Нікітюк О. В. Пр. 2 142.200 Рекомендовано (к) 137 148 142
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 148
  • Фахове випробування: 142