Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 21 • БМ 3 • К 18
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.67
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Нестерук О. О. 163.000 До наказу (б) 131 121 140
  • Українська мова: 131
  • Математика: 121
  • Історія України: 140
done_all
2 Шлапко В. П. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
3 Войтюк Е. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Віхренко О. В. 165.000 Відмова 145 121 131
  • Українська мова: 145
  • Математика: 121
  • Біологія: 131
5 Шевчук А. С. 152.000 Відмова 110 121 134
  • Українська мова: 110
  • Математика: 121
  • Біологія: 134