Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 20
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Линник К. П. 190.000 Відмова 162 152 143
  • Українська мова: 162
  • Математика: 152
  • Хімія: 143
2 Колодій В. 168.000 Відмова 142 126 134
  • Українська мова: 142
  • Математика: 126
  • Історія України: 134
3 Мартиновська А. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)