Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Економічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 13 • К 13
Заяв 16
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Курачевська І. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Опрятова В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Андрощук В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Мошковська А. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Рокітенець Д. К. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Крижанівська Я. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Проскуряков В. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Чубенко Т. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Тимченко В. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Гончар А. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Полтавець С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Юхимчук К. В. 0.000 Відмова
13 Григорович Е. О. 0.000 Відмова
14 Артемчук А. А. 0.000 Відмова
15 Ушакова Д. А. 0.000 Відмова
16 Ігнатенко Д. А. 0.000 Відмова