Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 0
Заяв 19
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Влизько О. Г. 0.000 Зареєстровано
2 Вакула Ю. М. 0.000 Зареєстровано
3 Кузько О. М. 0.000 Зареєстровано
4 Потапов О. В. 0.000 Зареєстровано
5 Мотренко Ю. О. 0.000 Зареєстровано
6 Чорнобривець П. П. 0.000 Зареєстровано
7 Філатов К. М. 0.000 Зареєстровано
8 Міщук О. М. 0.000 Зареєстровано
9 Рибкін М. О. 0.000 Зареєстровано
10 Бахуринський І. С. 0.000 Зареєстровано
11 Морозов І. Ю. 0.000 Зареєстровано
12 Гринько Д. О. 0.000 Зареєстровано
13 Петлицький І. А. 0.000 Зареєстровано
14 Лень О. М. 0.000 Зареєстровано
15 Кравченко С. С. 0.000 Зареєстровано
16 Кея О. О. 0.000 Зареєстровано
17 Чиж Д. М. 0.000 Зареєстровано
18 Богдан В. В. 0.000 Зареєстровано
19 Левченко В. В. 0.000 Зареєстровано