Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 2 • БМ 2
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лівіцька Г. В. Пр. 3 52.200 Відмова 121 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • ТЗНК: 140