Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІЗіДО Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 2 • БМ 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.5
readiness_score 143.400
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Твердохліб Ю. Р. Пр. 1 149.200 До наказу (б) 148 142 152
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 142
  • Фахове випробування: 152
done_all
2 Воєвода М. Ю. Пр. 1 143.400 До наказу (б) 121 152 148
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • ТЗНК: 152
  • Фахове випробування: 148
done_all
3 Юраш І. В. Пр. 2 145.200 Скасовано (втрата пріор.) 114 144 156
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 114
  • ТЗНК: 144
  • Фахове випробування: 156
4 Юраш І. В. Пр. 4 145.200 Деактивовано (зарах. на б) 114 144 156
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 114
  • ТЗНК: 144
  • Фахове випробування: 156
5 Григірчик А. В. Пр. 3 69.000 Відмова 171 174
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 171
  • ТЗНК: 174