Зачекайте...

181 Харчові технології

ІХХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 7
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Грещук В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Левик С. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Попович А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Сороковий В. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Гордійчук Б. С. 0.000 Відхилено (к)
6 Конюкевич В. В. 0.000 Відхилено (к)
7 Хамар Н. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)