Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 13
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Зорін Ю. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Дерієнко О. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Паламарчук М. К. 0.000 До наказу (к) done
4 Кривошея Р. В. 0.000 До наказу (к) done
5 Скорина М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Руднєв О. І. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Малашенко Я. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Сухолитко Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Дульський П. С. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Рудь Ю. О. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Грекало М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Нестеренко В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
13 Семенов К. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)