Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мічурін К. С. 153.400 Рекомендовано (к) 139 156
  • Українська мова: 139
  • Іноземна мова: 156
  • РК: 1.04
2 Левченко Г. В. 150.280 Рекомендовано (к) 150 137 155
  • Українська мова: 150
  • Математика: 137
  • Історія України: 155
  • РК: 1.04
3 Булгакова А. В. 149.136 Рекомендовано (к) 154 140 136
  • Українська мова: 154
  • Математика: 140
  • Історія України: 136
  • РК: 1.04