Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 6 • К 6
Заяв 10
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мосійчук С. Р. 0.000 До наказу (к) done
2 Долишній Ю. Г. 0.000 До наказу (к) done
3 Муковоз С. П. 0.000 До наказу (к) done
4 Ковальчук В. А. 0.000 До наказу (к) done
5 Фурсов Д. О. 0.000 До наказу (к) done
6 Заблоцький В. В. 0.000 Допущено
7 Сальнік Н. Р. 0.000 Допущено
8 Семенюк А. Р. 0.000 Допущено
9 Яковлєв А. Р. 0.000 Допущено
10 Милянчук С. В. 0.000 Допущено