Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІДО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 50 • К 50
Заяв 8
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Волковський Д. А. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Голуб О. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Костюкова Д. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Ладур Б. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Ласько І. І. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Свіщова Є. М. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Швецов О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Степаненко Д. Г. 0.000 Рекомендовано (к)