Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВіППТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 10
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Химич О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Москаленко Д. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Заславець О. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Русанівська В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Литвиненко К. А. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Завіріна М. І. 0.000 Відхилено (к)
7 Зацеркляна О. В. 0.000 Відхилено (к)
8 Губченко А. М. 0.000 Відхилено (к)
9 Височина Д. А. 0.000 Відхилено (к)
10 Грицай Д. В. 0.000 Відхилено (к)