Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 13
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Нога Р. А. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Гладка Х. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Макіян Л. А. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Кущ С. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Мозіль В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Мацько Ю. І. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Гульоватий Р. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Гірняк О. І. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
9 Занік Ю. В. 0.000 Зареєстровано
10 Паращак О. В. 0.000 Зареєстровано
11 Білець І. І. 0.000 Зареєстровано
12 Воробець Ю. М. 0.000 Зареєстровано
13 Макуховський А. Р. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)