Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБРП Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 3 • БМmax 3
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчування (в ресторанному господарстві)
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мартиш А. О. Пр. 1 144.191 До наказу (б) 131 143 149
  • Українська мова: 131
  • Математика: 143
  • Іноземна мова: 149
  • ГК: 1.02
done_all
2 Бойко В. О. Пр. 1 142.596 До наказу (б) 146 134 145
  • Українська мова: 146
  • Математика: 134
  • Біологія: 145
  • ГК: 1.02
done_all
3 Гончар І. В. Пр. 2 124.644 Рекомендовано (к) 144 100 145
  • Українська мова: 144
  • Математика: 100
  • Історія України: 145
  • ГК: 1.02