Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 13 • К 13
Заяв 16
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шифер Р. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Смолінський Т. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Рудий І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Озарко П. П. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Еліяшевський Т. М. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Гнидик Б. З. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Білоус К. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Шевцов В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Ревко В. П. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Сорочак В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Горак Б. С. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Покровецький П. І. 0.000 Рекомендовано (к) done
13 Павлишин І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Шолок О. А. 0.000 Відмова
15 Власенко І. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
16 Папинчак О. М. 0.000 Відмова