Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІДО Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 14
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бондаренко К. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Гута К. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Козел Л. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Мазуренко М. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Монько Н. С. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Олійник О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Столяр А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Суходольська К. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Терещенко А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Губченко А. М. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Зацеркляна О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Височина Д. А. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Соколова Ю. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Штепа Н. Б. 0.000 Рекомендовано (к)