Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1.8
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Киселевич Ю. А. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Романов М. М. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Петращук І. О. 0.000 Рекомендовано (к)